Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Ondanks maximale inspanning kunnen wij niet garanderen dat de codes en acties op de website werken. Wij zijn op generlei wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van deze website. Een niet werkende code of actie kan worden doorgegeven door contact met ons op te nemen.

Aanschaf producten en/of diensten

KortingHub.nl verwijst door naar aanbieders die producten en/of diensten verkopen. KortingHub.nl verkoopt zelf geen producten en/of diensten. Wij bemiddelen niet bij eventuele problemen die voortkomen uit het aangaan van een aanschaf van producten en/of diensten.

Wetgeving

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Door het gebruik deze website en/of de informatie die hierop wordt verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde en zonder aankodiging de algemene voorwaarden aan te passen. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Intellectueel eigendom

Alle informatie en andere vormen van intellectuele eigendommen behoren toe aan KortingHub.nl. Het is niet toegestaan deze gegevens te gebruiken, zonder schriftelijke toestemming vooraf. Daarnaast zijn op de gehele website auteursrechten van toepassing.

Privacy

KortingHub.nl respecteert de privacy van al haar gebruikers. Wij zullen nooit klantgegevens delen met derden, zonder daar vooraf toestemming voor te vragen. Voor het meten van het gebruik van de website maken wij gebruik van de dienst Google Analytics. Deze dienst verzamelt op anonieme basis gegevens van de bezoekers. Hierbij worden cookies geplaatst op het systeem van de bezoeker.