Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik een code?

Dat is eigenlijk heel simpel.
  1. Klik op de code die je wilt gebruiken. Je komt dan op de website van de webshop.
  2. Voeg de producten toe aan het winkelmandje, zoals je dat normaal gesproken ook zou doen. Kies vervolgens voor betalen.
  3. Tijdens het betalen kom je een veld tegen waarin je de code kunt invoeren. Waar precies verschilt per webshop.
  4. Voer de code in en kies voor "toepassen", "activeren" of een vergelijkbare term.
  5. Je profiteert nu van de korting!

Hoe lang is een code geldig?

Dat verschilt per code. Sommige codes zijn slechts een dag geldig of voor een beperkte groep klanten, andere codes zijn voor langere tijd geldig. Wij vermelden altijd duidelijk de datum tot wanneer een code geldig is.

Waarom staan er codes bij die al zijn verlopen?

Wij laten deze codes staan, zodat je kunt zien welke acties een webshop in het verleden heeft gehad. Sommige acties keren weer terug, dus dit kan interessant zijn voor eventuele toekomstige bestellingen.

Wat moet ik doen als een code niet werkt?

Wij vinden het heel vervelend wanneer een code niet werkt. Er kunnen meerdere redenen zijn.
  • De code is alleen geldig voor nieuwe klanten. Heb je al eerder iets besteld bij deze webshop, dan kun je helaas geen gebruik maken van deze code.
  • Er zijn voorwaarden verbonden aan het gebruik van deze code, bijvoorbeeld een minimum bedrag waarvoor moet worden besteld. Voldoet jouw bestelling aan deze voorwaarden?
  • Mogelijk heb je de code niet goed ingevoerd. Probeer de code nogmaals in te voeren en let op het gebruik van hoofdletters en spaties.
Werkt de code nog steeds niet? Neem dan contact met ons op. Vermeld dan duidelijk het probleem, de webshop, de code en wat je probeert te bestellen. Wij gaan er dan zo snel mogelijk achteraan.

Ik heb een geschil met een webshop. Wat moet ik doen?

Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het verzamelen van acties en codes, zodat jij nooit te veel betaalt. Wij zijn verder niet betrokken bij het aanschafproces. Wanneer er een geschil is tussen jou en een webshop, kunnen wij jou helaas niet helpen.

Hoe wordt er geld verdiend?

KortingHub.nl ontvangt een kleine commissie van de webshop wanneer jij gebruik maakt van één van de beschikbare codes. Jij krijgt de korting en de webshop draait extra omzet. Zo profiteert iedereen!